Kahvaltı Salonu


Geleneksel Karadeniz Mutfagı ile Bütünlesiyor


Detay

Serenti Otel

Kahvaltı Salonumuz Hakkında


Karadeniz'de cografi özelligi nedeniyle tahıl tarımı için gereken genis düzlükler olmadıgından ve yine aynı sebepten , fazla hayvancılık da yapılamadığından , bahce sebzeciligi ve balıkcılık çok gelismis durumda. Doğanın bu bölgeye bahsettigi inanılmaz zenginlik , yagmurun miktarı ve de dolayısıyla yesilin bolluğu seklinde karsımıza cıktıgı icin , envai cesitte , pisirilip tadına bakılacak bitki , hemen herkesin evinin bahçesinde ve hatta yol kenarlarında , bol miktarda bulunmakta. Kısacası , Karadeniz sofralarında , dört mevsim süren bir yesillik cümbüsü var ! Bas kösesinde sebze ve otlardan yapılmıs yemeklerin olmadığı bir sofra düsünmek , neredeyse olanaksız.