Giresun Serenti Pamuk Otel | Giresun Serenti Otelcilik Turizm

Kahvaltı Salonu


Geleneksel Karadeniz Mutfagı ile Bütünlesiyor


Detay

Serenti Otel

Kahvaltı Salonumuz Hakkında


Karadeniz'de cografi özelligi nedeniyle tahıl tarımı için gereken genis düzlükler olmadıgından ve yine aynı sebepten , fazla hayvancılık da yapılamadığından , bahce sebzeciligi ve balıkcılık çok gelismis durumda. Doğanın bu bölgeye bahsettigi inanılmaz zenginlik , yagmurun miktarı ve de dolayısıyla yesilin bolluğu seklinde karsımıza cıktıgı icin , envai cesitte , pisirilip tadına bakılacak bitki , hemen herkesin evinin bahçesinde ve hatta yol kenarlarında , bol miktarda bulunmakta. Kısacası , Karadeniz sofralarında , dört mevsim süren bir yesillik cümbüsü var ! Bas kösesinde sebze ve otlardan yapılmıs yemeklerin olmadığı bir sofra düsünmek , neredeyse olanaksız.